En drøm som har gått i oppfyllelse

Jeg svever rundt på en sky ennå; denne uken gikk en av mine store drømmer i oppfyllelse og det er nesten så jeg ikke tror at det er sant. Jeg har drømt om å ta Neurogenic Yoga™ utdanningen i mange år, helt siden jeg prøvd det for første gang og kjente virkningen av denne praksisen i min egen kropp. Jeg har vært inne på hjemmesiden til Neurogenic Yoga™ sikker 100 ganger for å sjekke når og hvor denne utdanningen gikk, men det har aldri passet med resten av livet. Men så kom pandemien rasende over verden og som alle andre yoga utdanninger gikk Neurogenic yoga™ over til live zoom undervisning sommeren 2021, i tillegg var dette en kombinert utdanning hvor man både utdanner seg til TRE ® provider og Neurogenic™ Yogalærer. TRE ® er en forutsetning hvis man bare skal ta Neurogenic™ Yogalærer utdanningen og siden jeg ikke hadde tatt denne utdanningen var dette den perfekte kombinasjonen for meg. Etter en nervepirrende søknadsprosess og intervju var det endelig klar at jeg var en av 16 mennesker som hadde fått plass på denne utdanningen. Jeg husker fremdeles dagen hvor jeg fikk eposten om det som det var i går!

Hvis du ikke har hørt om TRE ® og Neurogenic Yoga™ tidligere, så lurer du kanskje på hva det er;

TRE ® er en forkortelse på Trauma Releasing Exercises, dette er 7 øvelser som er utviklet av Dr David Berceli. Med sin vitenskapelige bakgrunn og sitt arbeid med sterkt traumatiserte mennesker i krigssoner utviklet David Berceli de 7 TRE ® øvelsene for å aktivere de store muskelgruppen og strekke på enkelte muskelgrupper, deretter inviteres kroppen til å rise for å gi slipp på spenningen som finnes i kroppen. TRE ® øvelsene er enkel, effektive og passer for alle.

Neurogenic Yoga™ er en søstergren av TRE® og bruker man yoga stillinger og pust før man inviterer kroppen til å riste. Jeg elsker å praktisere yoga og deretter gi kroppen tid, plass og rom til å gi slipp på det en er klar til, alt det som man ikke trenger å bære på lengre!

Har du nyskjerrig på TRE® og Neurogenic Yoga™, kan du lese om det her.

Skal ærlig innrømme har jeg helt siden jeg begynte å titte og drømme om å delta på denne utdanningen, så har jeg vært frustrert, lei meg og irritert på at det aldri passet med resten av livet mitt å delta på denne utdanningen. Jeg ønsket å delta på denne utdanningen for å lære mer om ristingen, nye verktøy og mer om polyvagal teorien, samtidig så jeg vet at utdanninger også påvirker min egen prosess. Når plutselig mulighet til å delta på denne utdanningen dukket opp, føltes det helt fantastisk og rart samtidig. Først trodde ikke jeg at det var mulig fordi at jeg hadde drømt opp dette så lenge, jeg hadde nesten gitt opp og ikke trodde at dette noen gang skulle skje. Men en helg i oktober 2021 begynte reisen, og for en reise det har vært!

Når jeg nå ser tilbake på hele denne reisen, så skjønner jeg at det er helt riktig at dette skjedd når det skjedde. Min egen prosess har vært så mye dypere og uttrykket «trust the path» gir meg nå gåsehud. For meg oppsummerer dette uttrykket virkelig denne reiser. Det er frustrerende og man har lyst til å gi opp, men ved å tørre å stole på veien og at ting skjer når det skjer, det har virkelig vært en lærdom for meg. En annen ting jeg sitter med etter denne reisen er at drømmer kan blir virkelig!nb_NONorwegian