Balance

Balance er en oljeblanding som doTERRA selv har satt sammen og den består av følgende oljer; Spruce Leaf, Ho Wood Leaf, Frankincense Resin, Blue Tansy Flower, Blue Chamomile Flower and Osmanthus Flower i tillegg til fraksjonert kokosnøtt olje. Balance er altså ferdig utblandet, slik at man kan smøre den direkte på huden.

Den beroligende effekten denne oljeblandingen har kommer fra de eteriske oljene Ho Wood, Blue Tansy og Blue Chamomile. Spruce eterisk olje har et høyt innhold bornyl acetate, som er en komponent som stimulerer til ro og å være avslappet. Frankincense og Sprunce skaper en fredfull og meditativ stemning, som kan hjelpe oss til å være tilstede «her og nå»!

Denne oljeblandingen virker både balanserende og jordene. Den kan hjelpe oss med å hode hodet kaldt i utfordrende situasjoner og takle uforutsette hendelser. Balance er fantastisk når man ønsker/trenger å være tilstede «her og nå» og den støtter oss både mentalt og fysiske kroppen.

Balance har en frisk og treaktig duft som kan brukes aromatisk (i diffuseren) eller direkte på huden for å fremme ro, avslapping og velvære. Balance er satt av mange oljer som ulike trær, noe som skaper den treaktige duften.

 

Bruksområder:

  • Tilsett noen dråper i diffuseren for å fremme følelser av balanse og ro.
  • Smør denne oljeblandingen under føttene om modningen for å fremme følelser av balanse gjennom dagen.
  • Smør Balance på pulspuntene på halsen og/eller på håndleddene for å fremme følelser av ro.
  • Tilsett 1-2 dråper i badevannet for en avslappende effekt, kan kombineres med epsomsalt.
  • Brukes for å skape et beroligende miljø når du mediterer eller praktiserer yoga. Man kan enten ha den i diffusoren eller ha oljen direkte på pulspunktene på håndleddene eller på halsen.


nb_NONorwegian