Yoga kolleksjonen til doTerra

Bruken av eteriske oljer under yoga praksisen har blitt og mer populær de siste årene og doTerra har satt sammen 3 oljeblandinger spesielt med tanke på yoga. Disse oljeblandingene er kjempe fine å bruke i diffuseren ellers også.

 

Anchor: 

Anchor består av oljene: Lavender, Cedarwood, Frankincense, Cinnamon, Sandalwood, Black Pepper og Patchouli sammen med fraksjonert kokosolje.

Dette er en oljeblanding som er satt sammen for å hjelpe oss med å føle oss forankret, den trekker oppmerksomheten vår ned i føttene. Anchor består av oljer som er jordene, så det er en avslappende og beroligende oljeblanding som hjelper oss med å skape forankring og trygghet. Den hjelper oss med å være tilstede her og nå, samtidig som den oppmuntrer oss til å finne mot og tillit i utfordrende situasjoner.

Jeg har ofte Anchor i diffuseren når jeg skal praktisere mer rolige yoga former (feks yin eller restorativ yoga) eller når jeg føler at tanktene flyr slik at jeg trenger mer forankring. Den er også kjempe fin å ha i diffuseren på kveldstid når man ønsker å roe ned. Man kan for eksempel smøre litt Anchor under fotsålende, rundt anklene, håndleddene eller nederst på ryggsøylen.

Align:

Denne oljeblandingen består av følgende oljer: Bergamot, Coriander, Marjoram, Peppermint, Geranium, Basil, Rose og Jasmin sammen med fraksjonert kokosolje.

 Er en oljeblanding som er satt sammen for å skape sentrering. Den kan brukes under yoga praksisen eller i diffuseren hjemme når man ønsker å skape en følelse av harmoni, ro og fremgang. Dette er en oljeblanding som hjelper oss med å være ærlig og til å åpne oss opp.

Man kan også smøre den på over hjertet, rundt vristene eller på baksiden av nakken

Jeg synes at Align har en frisk og krydret lukt, samtidig som kan kjenner den friske lukten fra rose og jasmin.

 

NB! Husk at denne oljeblandingen inneholder oljer som er fotosensitive, så unngå direkte sollys 12t på de hudområdene du har benyttet denne oljeblandingen på.

Arise:

Denne oljeblandingen består av følgende oljer: Lemon, Grapefruit, Siberian Fir, Osmanthus og Melissa sammen med fraksjonert kokosolje.

Denne oljeblandingen er satt sammen ulike sitrusoljer for å løfte humøret og melissa oljen bringe inn lyset. Den inviterer hjertene våre til å bytte ut motløshet med entusiasme og glede. Den løfter oss opp og hjelper oss med å leve ut vårt fulle potensiale.

Jeg har Arise i diffuseren når jeg skal praktisere yoga på dager hvor det føles litt tung å rulle ut matten eller når jeg trenger litt ekstra energi. Jeg har den også ofte i diffuseren på regnværdager for å løfte humøret litt. Man kan smøre Arise på vristene eller rundt nakken.

NB! Husk at denne oljeblandingen inneholder oljer som er fotosensitive, så unngå direkte sollys 12t på de hudområdene du har smørt på oljen.nb_NONorwegian