doTerra – Mai 2022

Tilbud fra doTerra i mai 2022:

Clary Calm (10 ml roll-on flaske):

Clary Calm er en oljeblanding som doTerra har utviklet spesielt for kvinner og omtales ofte som «Women’s Monthly Blend». Gjennom en syklus forandres hormonene våre og dette er en deilig oljeblanding for å hjelpe til med å balansere humøret og støtte de naturlige svingningene i hormoner. Clary Calm hjelper med alt som har med de kvinnelige kjønnshormoner å gjøre og denne oljeblandingen har en har en beroligende og lindrende effekt.

Clary Calm er en oljeblanding som består av Clary Sage, Lavender, Bergamot, Roman Chamomille, Cedarwood, Ylang Lang, Geranium, Fennel, Gulerot-frø, Palmarosa og Vitex.

NB! Clary Calm er på en roll-on flaske, men er allikevel ikke en touch olje. Dvs denne oljeblandingen ikke fortynnet med baseolje.

Clary Calm Clary Calm er oljen for sårbarhet ved at den lærer oss å tørre å være emosjonelt åpen og sårbare. Den oss oppmuntrer til å finne varmen i vennskap ved å stabilisere fysiske og emosjonelle ubalanser. Den fremmer emosjonell intimitet, ved å støtte oss i å komme nærmere hverandre og/eller deg selv.

Bruksområder:

 • Gjennom din menstruasjonssyklus, smør på nedre den av magen og/eller korsryggen. Dette kan hjelpe til med å løse opp spenninger.
 • Om du opplever å bli veldig varm i perioder, feks hetetokter i forbindelse med overgangsalderen, så smør Clary Calm på huden for en avkjølende og beroligende effekt.
 • Bruk i diffuser for en beroligende aroma som bidrar til å roe ned emosjoner som kan bli overveldende

Du kan bruke denne oljen ren om du ønsker det. Det er også helt ok å fortynne den med baseolje. Ettersom Clary Calm inneholder sitrusoljer (Bergamot) er den være fotosensitiv. Unngå derfor eksponering av sol og UV stråler i 12 timer etter påføring.

I hele mai får du 10% rabatt på Clary Calm (10 ml roll-on flaske).

Så langt lagret rekker kan du nå bestille 3 herlige doTerra Citrus Bloom produkter:

 • doTerra Citrus Bloom – Foaming Hand Wash
 • doTerra Citrus Bloom – Hand and Body Lotion
 • doTerra deodorant infused med Citrus Bloom

Citrus Bloom er en ordentlig frisk oljeblanding som jeg synes lukter vår; en deilig blanding av duft av sitrus og friske blomster. Denne oljeblanding som består av disse oljene:

 •  Wild Orange og Pink Grapefruit: bidrar til å hente solen inn i rommet og oss, hjelper til med å tenke positive tanker og gir den frisk duft til denne blandingen. Samtidig har Wild Orange og Pink Grapefruit en oppløftende og energigivende effekt på oss.
 • Lavendel, Roman Chamomile og Magnolia: bidrar til ro, lindring og en opplevelse av mer balanserte emosjoner.

Disse produktene er ikke en del av det faste sortimentet til doTerra og man får derfor bare kjøpt det ved enkelte anledninger.

Månedens gratis produkt for LRP ordre over 125pv i perioden 1-15 mai er Caraway (karve);

Karve er en urt som er svært vanlig i Europa, Asia, Afrika og USA. Duft av denne oljen beskrives som søt, krydret og «urteaktig». Karvefrøene er små, men proppfulle av kjemiske komponenter som har kraftfulle egenskaper. De hovedkomponentene i karveolje er limonen og karvon. Karvon er et terpen og i vitenskapelige forsøk har man funnet ut at det virker beroligende på nervesystemet. Den andre viktige bestanddelen limonen (som også finnes i sitrusoljer) har rensende egenskaper og forskning har vist at det stimulerer fordøyelsen.

Karve kan smelter bort bekymringer og den påvirker fordøyelsen vår. Dette er en olje som med fordel kan brukes hvis det oppstår plutselig og/eller store forandringer i livet ditt. Karve hjelper til med å bryte ned overtenning og bekymringer.

Det finnes utrolig mange bruksområder for denne oljen;

 • Lag ditt eget munnskylll: 1 dråpe karveolje + 1 dråpe Clove + eventuelt litt baseolje i vann.
 • Bland karveolje og baseolje for en deilig og lindrende magemassasje (hjelper på fordøyelsen).
 • Bruk 3-4 dråper i diffuseren for en søt, beroligende aroma – perfekt før eller under måltid
 • For et avslappende bad: tilsett 1 dråpe karveolje og 1 dråpe Lavendel til badevannet.
 • Karveolje kan brukes i matlaging

Karveolje passer godt sammen med sitrusoljer, ingefærolje, nellikolje og stjerneanisolje.

Karveolje er ikke i doTerra faste sortiment så at dette er en unik mulighet til å få en eksklusiv olje helt gratis.nb_NONorwegian