Adaptiv

En av mine store favoritt oljeblandingen – Adaptiv:

Gjennom hele pandemien, med situasjonen i Ukraina og i hverdagsstress situasjoner er Adaptiv oljeblandingen som jeg elsker å bruke. Jeg synes den lukter fantastisk og ved å ha den i diffuseren påvirkes ikke bare du, men også de andre menneske som er i rommet.

Opplever du stress i hverdagen kan denne oljeblandingen hjelpe til med å redusere stress og løse opp spenninger. Den kan også være fantastisk hvis du står oppe i en ny og utfordrende situasjon fordi den kan hjelpe til med å holde fokus og stå i utfordrende situasjoner.

Adaptiv har en unik sammensetning hvor Lavender er hovedingrediensen. Lavender sammen med Magnolia, Neroli og Sweetgum er med på å redusere stress. Mens Wild Orange  og Spearmint er oppløftende og energigivende. Copaiba og Rosemary støtter hvis man er engstelig. Uansett om man føler seg rastløs, irritabel, engstelig, nervøs, stresset eller ubesluttsomhet kan Adaptiv være et verktøy som gjør at balansen i kropp og sinn gjenopprettes.

Kjemien bak denne oljen:

Lavender er hovedingrediensen i Adaptiv og Lavender har en naturlig forekomst av linolool. Det er gjort mye forskning på linalool som viser at den er med på å redusere stress. Også Magnolia har en naturlig forekomst av linalool.

 

Adaptiv finnes i to varianter:

    1. En ufortynnet oljeblanding på flaske (denne bruker jeg i diffuseren)
    2. Adaptive Touch er fortynnet med kokosnøttolje og klar til bruk, feks på huden.

Noen av mine favoritt bruksområder:

  • I diffuseren (1-4 dråper) på kvelden for å gradvis noe ned kropp og sinn før sovetid.
  • Adaptiv Touch bruker jeg gjerne på pulspunkter før meditasjon/yoga nidra praksisen min.
  • Adaptiv er fantastisk å bruke i badevannet sammen med Epson salt, jeg bruker 3-5 dråper.

 

Lurer du på noe eller du har lyst på en liten prøvde av Adaptiv, så send meg gjerne en e-post på linda.h.haugen@gmail.com 🙂nb_NONorwegian